error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Mr. P.K. de Boer de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notaris Mr. P.K. de Boer uit Marum.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Mr. P.K. de Boer of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notaris Mr. P.K. de Boer is een notaris kantoor uit Marum. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1138024.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notaris Mr. P.K. de Boer
Branche
Notaris
KVK
1138024
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen