error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Mr. P.K. de Boer de juiste notaris voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Notaris Mr. P.K. de Boer uit Marum. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Mr. P.K. de Boer of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notaris Mr. P.K. de Boer is een notaris gevestigd in Marum. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01138024.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notaris Mr. P.K. de Boer
Branche
Notaris
KVK
1138024
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen