Is Notaris Mr. M.M. van Gulick B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notaris Mr. M.M. van Gulick B.V. uit Elsendorp.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Mr. M.M. van Gulick B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notaris Mr. M.M. van Gulick B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Elsendorp. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17259700.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.