error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris mr. J.W. van der Woude B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notaris mr. J.W. van der Woude B.V. uit Roden.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V. is een notaris gevestigd in Roden. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1139042.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris mr. J.W. van der Woude B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.
Branche
Notaris
KVK
1139042
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen