Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notaris Mr. J.M.J.H. Achten B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notaris Mr. J.M.J.H. Achten B.V. uit Maastricht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notaris Mr. J.M.J.H. Achten B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14079091.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Mr. J.M.J.H. Achten B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.