error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. uit Alphen aan den Rijn.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V.

notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Alphen aan den Rijn. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52190617.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V.
  • Raadhuisstraat 64, 2406AG, Alphen aan den Rijn
  • 0172-492447
Branche
Notaris
KVK
52190617
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen