Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. uit Alphen aan den Rijn.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

notaris mr. J. Wolterink Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Alphen aan den Rijn. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52190617.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte