Is Notaris mr. H.J. Holland B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notaris mr. H.J. Holland B.V. uit Roden.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notaris mr. H.J. Holland B.V. is een notaris gevestigd in Roden. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1128135.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris mr. H.J. Holland B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.