error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris mr. H.J. Holland B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Notaris mr. H.J. Holland B.V. uit Roden. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris mr. H.J. Holland B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notaris mr. H.J. Holland B.V. is een notaris uit Roden. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1128135.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notaris mr. H.J. Holland B.V.
  • Meidoornlaan 29, 9301MA, Roden
  • 050-5019171
  • holland@wiltsenholland.nl
Branche
Notaris
KVK
1128135
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-02-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen