error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is notaris mr H.Huitsing een juiste partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alles van notaris mr H.Huitsing uit Middelstum. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? notaris mr H.Huitsing of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over notaris mr H.Huitsing

notaris mr H.Huitsing is een notaris uit Middelstum. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55722490.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

notaris mr H.Huitsing
Branche
Notaris
KVK
55722490
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-04-1997
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen