Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is notaris mr H.Huitsing een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van notaris mr H.Huitsing uit Middelstum. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? notaris mr H.Huitsing of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

notaris mr H.Huitsing is een notaris kantoor uit Middelstum. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 55722490.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.