Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notaris mr. F.T. Brouwer B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Notaris mr. F.T. Brouwer B.V. uit Arnhem. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris mr. F.T. Brouwer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notaris mr. F.T. Brouwer B.V. is een notaris kantoor uit Arnhem. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09066087.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.