error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notaris mr. A.J. van Driel B.V. een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat alles van Notaris mr. A.J. van Driel B.V. uit Mijnsheerenland. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris mr. A.J. van Driel B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notaris mr. A.J. van Driel B.V. is een notaris uit Mijnsheerenland. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24457648.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notaris mr. A.J. van Driel B.V.
  • Vorderban 1, 3271DA Mijnsheerenland
  • 0186-601222
Branche
Notaris
KVK
24457648
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen