error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notaris Mr. A.E. Blom B.V. een juiste partner. Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notaris Mr. A.E. Blom B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Mr. A.E. Blom B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notaris Mr. A.E. Blom B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34224347.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notaris Mr. A.E. Blom B.V.
  • Minervalaan 63, 1077NR, Amsterdam
  • 020-6646001
Branche
Notaris
KVK
34224347
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen