error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Lenderink B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alles van Notaris Lenderink B.V. uit Haaksbergen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notaris Lenderink B.V. is een notaris gevestigd in Haaksbergen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 6070668.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Lenderink B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notaris Lenderink B.V.
Branche
Notaris
KVK
6070668
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-08-1993
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen