Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notaris Lenderink B.V. een juiste keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notaris Lenderink B.V. uit Haaksbergen.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Lenderink B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notaris Lenderink B.V.

Notaris Lenderink B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haaksbergen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 6070668.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis