error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Leegstra het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notaris Leegstra uit Damwâld.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notaris Leegstra

Notaris Leegstra is een notaris gevestigd in Damwâld. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1144118.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Leegstra of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Notaris Leegstra
Branche
Notaris
KVK
1144118
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1905
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen