Is Notaris Leegstra de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notaris Leegstra uit Damwâld. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Leegstra of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notaris Leegstra is een notaris kantoor gevestigd in Damwâld. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1144118.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.