error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Leegstra de passende notaris voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Notaris Leegstra uit Damwâld. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notaris Leegstra of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notaris Leegstra is een notaris uit Damwâld. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 01144118.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notaris Leegstra
Branche
Notaris
KVK
1144118
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1905
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen