error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Jan van de Meulengraaf de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notaris Jan van de Meulengraaf uit Best. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Jan van de Meulengraaf of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notaris Jan van de Meulengraaf

Notaris Jan van de Meulengraaf is een notaris uit Best. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52615200.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notaris Jan van de Meulengraaf
  • Klompenfabriek 18, 5684NB, Best
  • 0499 334334
Branche
Notaris
KVK
52615200
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-04-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen