error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notaris Jan van de Meulengraaf een goede partner.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Notaris Jan van de Meulengraaf uit Best. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Jan van de Meulengraaf of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notaris Jan van de Meulengraaf is een notaris kantoor uit Best. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52615200.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notaris Jan van de Meulengraaf
  • Klompenfabriek 18, 5684NB Best
  • 0499 334334
Branche
Notaris
KVK
52615200
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-04-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen