Is Notaris IJdema de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notaris IJdema uit Franeker.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris IJdema of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notaris IJdema

Notaris IJdema is een notaris kantoor gevestigd in Franeker. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1138129.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis