error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris IJdema het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notaris IJdema uit Franeker.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notaris IJdema of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Notaris IJdema

Notaris IJdema is een notaris gevestigd in Franeker. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01138129.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notaris IJdema
Branche
Notaris
KVK
1138129
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen