error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris IJdema de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Notaris IJdema uit Franeker. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notaris IJdema is een notaris gevestigd in Franeker. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1138129.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris IJdema of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notaris IJdema
Branche
Notaris
KVK
1138129
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen