error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notaris Heeres een goede partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Notaris Heeres uit Harlingen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Heeres of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notaris Heeres is een notaris kantoor gevestigd in Harlingen. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01135305.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notaris Heeres
Branche
Notaris
KVK
1135305
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1999
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen