error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notaris Heeres een goede partner.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Notaris Heeres uit Harlingen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Heeres of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notaris Heeres

Notaris Heeres is een notaris kantoor gevestigd in Harlingen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1135305.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Notaris Heeres
Branche
Notaris
KVK
1135305
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1999
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen