error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notaris Hartsuiker B.V. een goede keuze. Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notaris Hartsuiker B.V. uit Emmeloord.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Hartsuiker B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notaris Hartsuiker B.V. is een notaris kantoor uit Emmeloord. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68426836.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notaris Hartsuiker B.V.
Branche
Notaris
KVK
68426836
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen