error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notaris Greving B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Notaris Greving B.V. uit Etten-Leur. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Greving B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Notaris Greving B.V.

Notaris Greving B.V. is een notaris kantoor uit Etten-Leur. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50124315.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notaris Greving B.V.
  • Markt 48, 4875CE Etten-Leur
Branche
Notaris
KVK
50124315
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-03-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen