Is Notaris G.H. Beens B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notaris G.H. Beens B.V. uit Amersfoort.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notaris G.H. Beens B.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66463203.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris G.H. Beens B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.