error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notaris Geert Labordus een goede keuze. Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notaris Geert Labordus uit Aalsmeer.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Geert Labordus of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notaris Geert Labordus is een notaris uit Aalsmeer. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34291623.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notaris Geert Labordus
Branche
Notaris
KVK
34291623
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen