Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notaris Geert Labordus een goede partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Notaris Geert Labordus uit Aalsmeer. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Geert Labordus of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notaris Geert Labordus

Notaris Geert Labordus is een notaris kantoor gevestigd in Aalsmeer. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34291623.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis