Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notaris Geert Labordus een goede partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notaris Geert Labordus uit Aalsmeer.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Geert Labordus of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notaris Geert Labordus is een notaris kantoor uit Aalsmeer. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34291623.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte