error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Elshof Rhenen B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notaris Elshof Rhenen B.V. uit Rhenen.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notaris Elshof Rhenen B.V. is een notaris kantoor uit Rhenen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30205292.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Elshof Rhenen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notaris Elshof Rhenen B.V.
Branche
Notaris
KVK
30205292
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2005
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen