Is Notaris Elshof Rhenen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Notaris Elshof Rhenen B.V. uit Rhenen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Elshof Rhenen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notaris Elshof Rhenen B.V. is een notaris gevestigd in Rhenen. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30205292.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte