Is Notaris El Blanco B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van Notaris El Blanco B.V. uit Nijmegen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notaris El Blanco B.V. is een notaris uit Nijmegen. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09127493.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris El Blanco B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.