error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Dromedaris B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notaris Dromedaris B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Dromedaris B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notaris Dromedaris B.V.

Notaris Dromedaris B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34184798.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notaris Dromedaris B.V.
  • Keizersgracht 620, 1017ER Amsterdam
  • ibleeker@euronet.nl
Branche
Notaris
KVK
34184798
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-12-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen