error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notaris Dromedaris B.V. een juiste keuze. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Notaris Dromedaris B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Dromedaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notaris Dromedaris B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34184798.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Notaris Dromedaris B.V.
  • Keizersgracht 620, 1017ER, Amsterdam
  • ibleeker@euronet.nl
Branche
Notaris
KVK
34184798
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-12-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen