Is Notaris Dromedaris B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Notaris Dromedaris B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notaris Dromedaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notaris Dromedaris B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34184798.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.