error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Brummelhuis B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notaris Brummelhuis B.V. uit Deventer.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Brummelhuis B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Notaris Brummelhuis B.V.

Notaris Brummelhuis B.V. is een notaris gevestigd in Deventer. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67313841.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notaris Brummelhuis B.V.
Branche
Notaris
KVK
67313841
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-11-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen