error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notaris Brummelhuis B.V. een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Notaris Brummelhuis B.V. uit Deventer. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notaris Brummelhuis B.V. is een notaris kantoor uit Deventer. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67313841.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Brummelhuis B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notaris Brummelhuis B.V.
Branche
Notaris
KVK
67313841
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-11-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen