error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notaris Bouwman een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Notaris Bouwman uit Vlissingen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notaris Bouwman is een notaris kantoor gevestigd in Vlissingen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66142083.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Bouwman of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notaris Bouwman
Branche
Notaris
KVK
66142083
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen