Is Notaris Boon B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notaris Boon B.V. uit Lisse. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Boon B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notaris Boon B.V. is een notaris uit Lisse. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28114100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis