error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariële Praktijk Rozelaar B.V. een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Notariële Praktijk Rozelaar B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariële Praktijk Rozelaar B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariële Praktijk Rozelaar B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34204432.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Notariële Praktijk Rozelaar B.V.
  • De Lairessestraat 20, 1071PA, Amsterdam
  • 020-3057979
  • rozelaar@schutvanos.nl
Branche
Notaris
KVK
34204432
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-03-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen