error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariële Ondernemingsrechtpraktijk NOLS de juiste notaris voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariële Ondernemingsrechtpraktijk NOLS uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariële Ondernemingsrechtpraktijk NOLS is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57881081.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariële Ondernemingsrechtpraktijk NOLS of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariële Ondernemingsrechtpraktijk NOLS
  • Herengracht 141, 1015BH, Amsterdam
  • 020-5110050
Branche
Notaris
KVK
57881081
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
25-04-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen