Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariële Diensten B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notariële Diensten B.V. uit Oldenzaal.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariële Diensten B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariële Diensten B.V. is een notaris gevestigd in Oldenzaal. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8122338.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.