error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarieel Adviesbureau NL een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarieel Adviesbureau NL uit Haaksbergen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarieel Adviesbureau NL is een notaris gevestigd in Haaksbergen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8102312.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarieel Adviesbureau NL of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarieel Adviesbureau NL
Branche
Notaris
KVK
8102312
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen