error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariatum Urbe Genapium B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariatum Urbe Genapium B.V. uit Heijen.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariatum Urbe Genapium B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariatum Urbe Genapium B.V.

Notariatum Urbe Genapium B.V. is een notaris uit Heijen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 12054578.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariatum Urbe Genapium B.V.
  • Hoofdstraat 60, 6598AE, Heijen
  • 0485-532222
Branche
Notaris
KVK
12054578
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-1994
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen