error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariatum Urbe Genapium B.V. een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariatum Urbe Genapium B.V. uit Heijen.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariatum Urbe Genapium B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notariatum Urbe Genapium B.V. is een notaris gevestigd in Heijen. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12054578.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariatum Urbe Genapium B.V.
  • Hoofdstraat 60, 6598AE Heijen
  • 0485-532222
Branche
Notaris
KVK
12054578
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-1994
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen