error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is NotariAerts B.V. een goede partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over NotariAerts B.V. uit Amsterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? NotariAerts B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

NotariAerts B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34312253.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

NotariAerts B.V.
  • Koningslaan 42, 1075AE, Amsterdam
  • 020-7988200
Branche
Notaris
KVK
34312253
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-09-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen