error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariaat Wijdemeren mr. S. Kreugel B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Notariaat Wijdemeren mr. S. Kreugel B.V. uit Loosdrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Wijdemeren mr. S. Kreugel B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariaat Wijdemeren mr. S. Kreugel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Loosdrecht. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32118277.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Notariaat Wijdemeren mr. S. Kreugel B.V.
Branche
Notaris
KVK
32118277
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen