error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat Vries B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notariaat Vries B.V. uit Tynaarlo.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notariaat Vries B.V.

Notariaat Vries B.V. is een notaris uit Tynaarlo. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 4088718.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Vries B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariaat Vries B.V.
Branche
Notaris
KVK
4088718
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2007
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen