error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat Thielen het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Notariaat Thielen uit Bavel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariaat Thielen is een notaris kantoor gevestigd in Bavel. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20142353.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Thielen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariaat Thielen
Branche
Notaris
KVK
20142353
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1998
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen