Is Notariaat Ter Apel het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariaat Ter Apel uit Ter Apel. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariaat Ter Apel is een notaris kantoor uit Ter Apel. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1133336.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Ter Apel of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.