Is Notariaat 't Suydevelt B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Notariaat 't Suydevelt B.V. uit Emmen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariaat 't Suydevelt B.V. is een notaris kantoor uit Emmen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65263219.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat 't Suydevelt B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.