error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat 't Suydevelt B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notariaat 't Suydevelt B.V. uit Emmen.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat 't Suydevelt B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariaat 't Suydevelt B.V.

Notariaat 't Suydevelt B.V. is een notaris kantoor uit Emmen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65263219.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notariaat 't Suydevelt B.V.
Branche
Notaris
KVK
65263219
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-2008
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen