error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariaat Statenhaghe een juiste keuze. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariaat Statenhaghe uit 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Statenhaghe of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariaat Statenhaghe

Notariaat Statenhaghe is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50836099.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariaat Statenhaghe
Branche
Notaris
KVK
50836099
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-09-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen