Is Notariaat Ritsma B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notariaat Ritsma B.V. uit Staphorst. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Ritsma B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariaat Ritsma B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Staphorst. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 5082861.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.