error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariaat Ridderhof & Stelwagen een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notariaat Ridderhof & Stelwagen uit Vaassen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Ridderhof & Stelwagen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariaat Ridderhof & Stelwagen is een notaris gevestigd in Vaassen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66882648.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Notariaat Ridderhof & Stelwagen
Branche
Notaris
KVK
66882648
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-09-2016
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen