error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat Ridderhof de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Notariaat Ridderhof uit Vaassen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariaat Ridderhof of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariaat Ridderhof is een notaris gevestigd in Vaassen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62454862.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariaat Ridderhof
Branche
Notaris
KVK
62454862
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen