Is Notariaat Ridderhof het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Notariaat Ridderhof uit Vaassen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariaat Ridderhof is een notaris kantoor gevestigd in Vaassen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62454862.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Ridderhof of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.