error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat Remus Dovianus B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariaat Remus Dovianus B.V. uit Dordrecht.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariaat Remus Dovianus B.V.

Notariaat Remus Dovianus B.V. is een notaris gevestigd in Dordrecht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24378755.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Remus Dovianus B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariaat Remus Dovianus B.V.
  • Dudokplein 216, 3315KH, Dordrecht
  • 078-6309868
  • notaris@dovianus.com
Branche
Notaris
KVK
24378755
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen