Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariaat Pieltjes B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notariaat Pieltjes B.V. uit Nunspeet. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Pieltjes B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariaat Pieltjes B.V.

Notariaat Pieltjes B.V. is een notaris uit Nunspeet. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08147982.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.