error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariaat Pas B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Notariaat Pas B.V. uit Beek. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariaat Pas B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariaat Pas B.V. is een notaris kantoor uit Beek. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14128714.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariaat Pas B.V.
Branche
Notaris
KVK
14128714
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-02-2010
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen