Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariaat Oldenampsen B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariaat Oldenampsen B.V. uit Weert.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariaat Oldenampsen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariaat Oldenampsen B.V.

Notariaat Oldenampsen B.V. is een notaris kantoor uit Weert. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 12062324.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.