error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariaat Nabben een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariaat Nabben uit Venlo.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Nabben of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariaat Nabben is een notaris kantoor uit Venlo. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14126998.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Notariaat Nabben
  • Pontanusstraat 25, 5921GN Venlo
  • 077 4640282
Branche
Notaris
KVK
14126998
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen