Is Notariaat Nabben het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notariaat Nabben uit Venlo. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Nabben of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariaat Nabben is een notaris kantoor gevestigd in Venlo. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14126998.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen