error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariaat Nabben een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Notariaat Nabben uit Venlo. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Nabben of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariaat Nabben is een notaris kantoor uit Venlo. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14126998.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariaat Nabben
  • Pontanusstraat 25, 5921GN, Venlo
  • 077 4640282
Branche
Notaris
KVK
14126998
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen