Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariaat Maarten Rijntjes een goede keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Notariaat Maarten Rijntjes uit Eersel. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariaat Maarten Rijntjes

Notariaat Maarten Rijntjes is een notaris kantoor uit Eersel. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67225411.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Maarten Rijntjes of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.