error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariaat Maarten Rijntjes een juiste partner. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notariaat Maarten Rijntjes uit Eersel.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Notariaat Maarten Rijntjes

Notariaat Maarten Rijntjes is een notaris kantoor uit Eersel. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67225411.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Maarten Rijntjes of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariaat Maarten Rijntjes
  • Nieuwstraat 44, 5521CD, Eersel
Branche
Notaris
KVK
67225411
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-11-2016
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen