error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat IJmond Noord.nl het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alles van Notariaat IJmond Noord.nl uit Heemskerk. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat IJmond Noord.nl of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariaat IJmond Noord.nl is een notaris uit Heemskerk. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34091226.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notariaat IJmond Noord.nl
Branche
Notaris
KVK
34091226
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen