error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariaat IJmond Noord.nl een goede partner. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariaat IJmond Noord.nl uit Heemskerk.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariaat IJmond Noord.nl is een notaris kantoor uit Heemskerk. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34091226.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat IJmond Noord.nl of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariaat IJmond Noord.nl
Branche
Notaris
KVK
34091226
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen