Is Notariaat Hattem het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariaat Hattem uit Hattem.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariaat Hattem is een notaris gevestigd in Hattem. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08191370.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Hattem of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.