error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariaat Hattem een goede keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariaat Hattem uit Hattem. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Hattem of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariaat Hattem is een notaris kantoor uit Hattem. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08191370.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariaat Hattem
Branche
Notaris
KVK
08191370
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen