error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariaat Hattem een juiste keuze. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Notariaat Hattem uit Hattem. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariaat Hattem

Notariaat Hattem is een notaris kantoor gevestigd in Hattem. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08191370.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Hattem of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariaat Hattem
Branche
Notaris
KVK
08191370
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen