Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariaat Gorinchem B.V. een juiste partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Notariaat Gorinchem B.V. uit Gorinchem. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Gorinchem B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariaat Gorinchem B.V. is een notaris gevestigd in Gorinchem. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30254149.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte