error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariaat Gennep een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notariaat Gennep uit Gennep.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Gennep of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Notariaat Gennep

Notariaat Gennep is een notaris uit Gennep. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55091148.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariaat Gennep
  • Niersweg 1, 6591CT Gennep
  • 0485-512227
Branche
Notaris
KVK
55091148
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2010
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen